donderdag 21 juni 2018

Do 21 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Achtste dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

14:00 uur: Denemarken-Australië (C)
Tja, Denemarken. Tja, Australië. Echt overtuigen deden de Denen niet in hun eerste partij tegen Peru. Australië wel, alhoewel het nipt verloor van favoriet Frankrijk. En vandaag zal er hoe dan ook gewonnen moeten worden door het ploegje van Bert van Marwijk om nog enigszins uitzicht op de volgende ronde te hebben. Wat wij denken? Afgaande op hun eerste duels denken wij een gelijkspelletje.

17:00 uur: Frankrijk-Peru (C)
De wedstrijd tegen de Aussies van Bert van Marwijk wonnen de Fransen op techniek. Bedoelen we hier niet de voetbaltechniek van die stokbrood Camembertvretertjes maar de techniek die videoref en doellijntechnologie heet. Vandaag is Peru de tegenstander. Moeten die croissantenneukertjes toch wel kunnen handelen zonder hulpmiddelen, zo denken wij.

20:00 uur: Argentinië-Kroatië (D)
Een potje om naar uit te kijken. Messi en zijn knaapjes tegen Rakatic, Modric, Kovanic en hoe ze ook mogen heten bij Kroatië. De Zuid Amerikanen kunnen geen mispeer meer veroorloven na het teleurstellende optreden tegen IJsland. Kroatië daarentegen ging als een malle tegen Nigeria. Doen zeker niet onder tegen dit zwakke Argentinië. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten