zaterdag 23 juni 2018

Za 23 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Tiende dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

14:00 uur: België-Tunesië (G)
De Rode Duivels mogen weer. Tweede potje op dit WK tegen de kamelenbeffers uit Tunesië. En die kunnen er net als Panama ook weinig van. Dit wordt een trainingspartijtje voor onze zuiderburen. Een simpele overwinning. Fluitend wordt na twee wedstrijden de achtste finale behaald. Onze voorspelling? Ja duhuh, lees deze alinea anders nogmaals joh.

17:00 uur: Zuid Korea-Mexico (F)
Die warming-up bij de hoeren zo vlak voor dat toernooi dat heeft het 'm gedaan. De Mexicanen zitten op rozen na hun onverwachte winst op Duitsland. Vandaag nog even die Zuid-Koreanen tikkietakkie wegspelen en de volgende ronde is in zicht. Onze voorspelling? Je mag drie keer raden. Zuid-Korea wint? Fout. Een gelijkspel? Fout. Mexico wint ook dit potje? Van de van juistem hoe raad je het zo.

20:00 uur: Duitsland-Zweden (F)
De wereldkampioen kan geen misstap meer veroorloven na de mispeer tegen Mexico. Er dient dus twee maal gewonnen te worden door die Mannschaft. Te beginnen met Zweden. En dan maar hopen dat je tweede wordt achter Mexico. Mag je je vervolgens opmaken voor een achtste finale tegen hoogstwaarschijnlijk Brazilië Zwitserland. Onze voorspelling? Zweden gaat dit wedstrijdje verliezen, dus Duitsland wint.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten