donderdag 28 juni 2018

Do 28 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Vijftiende dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

16:00 uur: Senegal-Colombia (H)
Deze wedstrijd. De Afrikaanse huurmoordenaars versus de Zuid Amerikaanse huurmoordenaars. Wordt een gevecht op leven en dood. Winnaar gaat sowieso door naar de volgende ronde. Mocht Colombia verliezen kunnen ze naar huis, mocht Senegal verliezen moeten ze hopen dat die Jappen het onderspit delven tegen de Polen. Dat laatste zien wij niet gebeuren. Bij een gelijkspel zijn die Escobars weer afhankelijk van het resultaat van dat andere potje. Onze voorspelling? Een nipte overwinning voor Columbia.

16:00 uur: Japan-Polen (H)
Het is over en uit voor Polen. Wat vielen ze vies tegen in hun eerste twee potjes van dit WK. Die scheefoogjes daarentegen verbaasden vriend en vijand. Vandaar dat de Jappen aan één puntje genoeg hebben om door te gaan naar de volgende ronde. Gaan die spleetoogjes redden hoor want die Polen willen zo snel mogelijk naar huis. Hebben niets meer te zoeken op dit WK. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje.

20:00 uur: Engeland-België (G)
Beide landen zijn reeds geplaatst voor de knock-out fase. Wie dit niet heeft voorspelt in zijn voetbalpool heeft geen voetbalverstand. Wie wordt winnaar van groep G en wie wordt tweede? De Rode Duiveltjes versus The Three Lions. Beide landen staan qua punten en doelsaldo exact gelijk. Bij een gelijkspel zal fair play de doorslag geven en daarin zijn de eilandbewonertjes momenteel net iets liever. Echter dit kan allemaal nog veranderen. Wellicht wordt er geloot wie poulewinnaar wordt. De verwachting is dat beide teams spelers zullen sparen voor de volgende ronde. Onze voorspelling? Wij denken een gelijkspelletje.

20:00 uur: Panama-Tunesië (G)
De laatste groepswedstrijd van dit toernooi. Tevens een kraker van jewelste. Deze wedstrijd had iedere voetballiefhebber al maanden voor het WK rood omcirkeld in zijn agenda. Panama-Tunesië. Zucht. Dikke duh. Eigenlijk willen we deze kutpot niet eens voorspellen. Zoek het daarom lekker uit.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten