maandag 25 juni 2018

Ma 25 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Twaalfde dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

16:00 uur: Saudi Arabiƫ-Egypte (A)
Lachertje tegen dat andere lachertje. De Saudies en de mummies spelen om de kat zijn kutje. Zoek het uit met dit potje van niks. Gaat helemaal nergens om deze wedstrijd. Wij gaan ook niet kijken. Nope. We lezen op teletekst wel dat Egypte heeft gewonnen.

16:00 uur: Uruguay-Rusland (A)
Beide landen zijn door. Dus salonremise zou je denken. Alhoewel Uruguay graag eerste wil worden in de poule. Maar toch. Die Uruguayanen, ze zijn het net niet. En Rusland speelt thuis. Gaan dit potje sowieso niet verliezen. Zullen eerste worden in de poule. Met dank aan de scheidsrechter, met dank aan het VAR-systeem dat het niet doet en met dank aan Uruguay dat het wel best vindt. Wij gokken op een drietje of X zoals je wilt.

20:00 uur: Iran-Portugal (B)
Als Iran dit potje weet te winnen plaatst het zich voor de volgende ronde en is het doei doei met topscorer Ronaldo. Gaat niet gebeuren. Ronaldo zal wel weer een hattrick scoren. Weten wij veel. Wij voorspellen in ieder geval dat Portugal dit wedstrijdje simpel gaat winnen. En dan? Dan... zie volgende alinea.

20:00 uur: Spanje-Marokko (B)
Ja wat dan? Marokko speelt namelijk vriendschappelijk om helemaal niets terwijl Spanje volle bak zal gaan. Om zodoende eerste in poule B te kunnen worden. Want staat straks Portugal of Spanje na drie potjes bovenaan? Vanavond weten we meer. Spanje wint van Marokko, voorspellen wij, en daarnaast denken wij toch dat Spanje eerste en Portugal tweede in de poule zal worden. Maar ach jeweetzelf, de bal is rond.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten