zondag 17 juni 2018

Zo 17 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Vierde dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

14:00 uur: Costa Rica-Servië (E)
Vier jaar geleden was het invaller Tim Krul die een einde maakte aan het WK-sprookje van Costa Rica. Costa Rica haalde de kwartfinale van het WK. Lees die vorige zin nogmaals zonder te knipperen met je ogen. Gaat je niet lukken. Vandaag mag het optreden tegen Servië. Wij verwachten dat Servië, met players als Ivanovic, Mitrovic, Kolarov, Tadic en Matic in hun gelederen, het netje achter Costa Ricaan Navas zal laten bollen.

17:00 uur: Duitsland-Mexico (F)
De wereldkampioen in actie tegen de hoerenlopers uit Mexico. Kan een geinig potje worden. Maar toch, toch zullen de mofjes aan het langste eind trekken. Denken wij. Maar je weet het niet. Niets is zeker. Mexicanen Arriba Arriba Andalé Arriba kunnen in topvorm zomaar een puntje afsnoepen. Of meer. En dan? Dan wordt het spannend. Toch vullen wij een eentje in op het totoformulier.

20:00 uur: Brazilië-Zwitserland (E)
Neymar, Coutinho, Jesus en de rest van die gele kanaries tegen het stugge Helvetia. Dat de Braziliaantjes dit potje gaan winnen kun je van op aan, maar het zou zomaar lastig kunnen worden. Want eerste wedstrijd, want kat uit de boom kijken. Plus die Zwitsers zijn een raar ploegje. Kunnen vaak vervelend voor de dag komen tegen grote voetballanden. Kan allemaal zijn, wij zetten vanavond in op de Seleção.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten