dinsdag 11 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinales Europe League op teevee vanavond. Allemaal te zien op betaalzendertje FOX Sports 1 en open kanaaltje RTL7 inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en pas laat tegen middernacht kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt.

Kwartfinale. The Final Eight. Balpartijen zullen worden afgehandeld middels een one-of-tie match ergens in Duitsland. Niets geen return, gewoon direct duidelijkheid wie er in de halve finales zal geraken. Nog immer zonder sfeervol publiek want dat coronavirus laat niet met zich niet dollen. Op het programma vanavond twee niet misselijkmakende potjes. Een keuze moet gemaakt worden. Beide wedstrijden beginnen om 20:55 uur. Pak het bier maar alvast te voorschijn.

Shakhtar Donetsk - FC Basel (20:55 uur, FOX Sports 1)
De Arena AufSchalke is da place to be vanavond. Tenminste als je naar Shakhtar Donetsk - FC Basel gaat kijken. Shakhtar wist derde te worden in een CL groep met Atalanta, Manchester City en Benfica en werd vervolgens gekoppeld aan Wolfsburg afijn dat resultaat is inmiddels bekend. Het Zwitserse Basel schakelde na de groepsfase achtereenvolgens het Cypriotische Apoel en het Duitse Eintracht Frankfurt uit. De bookmakers gaan voor Shaktar, wij van voetbalhumor.com denken dat Basel de halve finale zal halen. Echter wie zijn wij? Wij zijn voetbalhumor.com. Pff, tweede keer.

Wolves - Sevilla (20:55 uur, RTL7)
Alle ogen zullen gericht zijn op de MSV Arena te Duisburg wanneer Wolverhampton en Sevilla het tegen elkaar opnemen in de kwartfinales van de Europa League. De Wolves hebben hun waarde bewezen in de tweestrijd tegen Olympiakos Piraeus, maar er moet worden opgemerkt dat de Engelsen enkele selectieproblemen hebben in de aanloop naar de wedstrijd tegen Sevilla. Het La Liga-team zorgde voor een briljant optreden middels een 2-0 overwinning op Roma. De ploeg van Luuk de Jong is zeker in staat om het de Wolves moeilijk te maken. Sevilla staat te popelen om hun zesde Europa League-titel van de 21e eeuw te winnen. Maar ja, welk ploegje niet? Onze voorspelling? Sevilla gaat dit potje winnen met twee vingers in de neus.

Laatste alinea
Wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Gisteren speelde Bas gitaar, vandaag keert de gitaar zich contra Bas. Lekker belangrijk weer, wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten