zaterdag 8 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Veel Champions League uitgestelde coronapotjes jeweetzelf op teevee vanavond. Allemaal te zien op voetbalzendertjes SBS6 en Ziggo inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en pas laat tegen middernacht kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt.

Tweede avondje chips, bier en bitterballen Champions League miljoenenbalfeest. Kom laten we gaan dansen, laten we vrijen, laten we lachen, kom laten we drinken vol vuur. Gisteren hebben we kunnen zien hoe Olympique Lyonnais en Manchester City zich naar de kwartfinales wisten te ballen. Van harte! Welke teams zullen zich bij deze twee voegen? Twee uitgestelde CL-returns staan er vanavond op het programma die gewoon in het land van het thuisspelende team worden gespeeld (want wel zo eerlijk hatjoe hatjoe). Ook in de CL geen sfeervol publiek (helaas) aanwezig. Wat ook kut is, is dat je moet kiezen welk potje je wilt zien, want beide partijen worden om 20:55 uur gespeeld. Och, och, stomme domme UEFA toch. Had een wedstrijdje om 18:55 uur laten beginnen en de voetballiefhebber was dubbel en dwars aan zijn trekken gekomen. Hoe simpel kan het zijn.

FC Bayern - Chelsea (20:55 uur, Ziggo)
Topfavoriet voor het winnen van het kampioenenbal Bayern kan er vanavond een trainingspartijtje van maken. In maart wisten de Duitsers met maar liefst 3-0 van Chelsea te winnen. In London. Vanavond kunnen ze het in het eigen stadion afmaken. Tja, kunnen we van je blablabla doen en technische en tactische info delen over het zus en zo betreffende Chelsea over hoe ze dat FC Hollywood zouden moeten bestrijden. Doen we niet. Onze voorspelling: Bayern wint met 2-0.

FC Barcelona - Napoli (20:55 uur, SBS6)
Dit kan leuk worden. Barca vs Napoli. De wedstrijd die we live gaan kijken. Het staat 1-1. Barca niet in goede doen, Napoli mist Insigne want au aan dijbeen, Frenkie de Jong keert terug na zijn spierblessure op zijn favo positie vóór de defensie want Busquets is geschorst. De Catalanen zijn favoriet echter vlak de Napolitanen niet uit. De Italianen hebben een paar gedisciplineerde topspelers rondlopen die het Messi en zijn mannen nog weleens lastig kunnen maken. Een doelpuntje is immers snel gemaakt. Alleen de Champions League titel kan het seizoen van Barca nog redden. Wij voorspellen een kleine overwinning voor de Catalanen.

Laatste alinea
Wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. De gevoelige snaar van een flamencogitaar doet je huilen van geluk. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten