maandag 17 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Halve finale Europe League partij tussen Internazionale en Shakhtar Donetsk op teevee vanavond. Place to be Düsseldorf. Stadion Düsseldorf Arena om precies te zijn. Potje is te zien op voetbalkanaaltje RTL7 FOX Sports 1 inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf iets over halfnegen kan er worden ingeschakeld en pas laat tegen middernacht kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt.

Internazionale verkeert in uitstekende vorm. Al tien wedstrijden zijn de Italianen ongeslagen. Shakhtar Donetsk verkeert in opperbeste vorm. Al elf wedstrijden zijn de Oekraïners ongeslagen. Inter vs Shakhtar. Daar waar Inter-trainer Conte de blauwzwarten in een 3-5-2-formatie-met-twee-pure-spitsen laat spelen is de filosofie van Shakhtar-trainer Castro om zijn ploeg vanuit een 4-2-3-1 formatie te laten opereren waarbij het middenveld de stabiele basis vormt. Onze voorspelling? De bookmakers gaan vol voor Inter dus Inter is misschien het meest voor de hand liggend, maar Shakhtar heeft haar kwaliteiten ook goed laten zien in de voorgaande ronden. Wij houden het daarom op een een gelijkspelletje en in de verlenging en eventuele strafschoppenserie kan van alles gebeuren.

Laatste alinea alweer. Weten jullie wel hoe laat het is. Want wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Veel zuip- en etenswaar is ingekocht. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten