vrijdag 7 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Veel Champions League uitgestelde coronapotjes jeweetzelf op teevee vanavond. Allemaal te zien op voetbalzendertjes SBS6 en Ziggo inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en pas laat tegen middernacht kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt.

Jaja, het echte werk gaat nu eindelijk beginnen. Hadden we woens- en donderdag nog het leuke voorafje dat naar de naam Europe League luistert, vanavond is het bal in het miljoenenfeest dat Champions League schijnt te heten. Twee uitgestelde CL-returns staan er vanavond op het programma die gewoon in het land van het thuisspelende team worden gespeeld (want wel zo eerlijk hatjoe hatjoe). Ook in de CL geen sfeervol publiek (helaas) aanwezig, maar wie weet wordt het één en ander goed gemaakt door de lachengierengrollen analyse die wordt verzorgd door de mannen van Veronica Inside die weer on speaking terms met elkaar zijn. De wedstrijden in de Champions League werden de afgelopen jaren uitgezonden op Veronica, maar verhuizen nu dus naar zusterzender SBS6, zo heeft El Capo di Talpa beslist. Wel kut is dat je moet kiezen welk potje je wilt zien, want beide partijen worden om 20:55 uur gespeeld. Och, och, stomme domme UEFA toch. Had een wedstrijdje om 18:55 uur laten beginnen en de voetbaliefhebber was dubbel en dwars aan zijn trekken gekomen. Hoe simpel kan het zijn.

Juventus - Olympique Lyonnais (20:55 uur, Ziggo)
Juventus moet aan de bak want de ploeg uit Turijn moet een 1-0 achterstand tegen Olympique Lyonnais tenietdoen. Is niet één twee drie gebeurd kunnen we je vertellen. Juventus is landskampioen geworden, maar had het moeilijk in het slot van de Serie A. De Franse competitie is door de corona-uitbraak niet uitgespeeld en Lyon speelde daarom wat oefenwedstrijden om niet uit vorm te raken. De bekerfinale tegen PSG werd weliswaar verloren maar met de vorm zit het wel snor bij de Zuid-Fransen. De Ligt vs een herstelde Memphis. Beiden internationals zullen in de basis staan. Juve is favoriet echter Lyon is zeker niet bang. Onze voorspelling: Juve gaat door met de hakken over de sloot.

Manchester City - Real Madrid (20:55 uur, SBS6)
Kraker van een spektakelpot. Het staat 2-1 in het voordeel van Guardiola en zijn mannen. Alhoewel de uitgangspositie voor City uitermate gunstig is, is het de vraag of The Citizens stand kunnen houden tegen de Spanjaarden, die in uitstekende vorm verkeren. Mariano Díaz zal niet afreizen naar Engeland want de Real-spits heeft het coronavirus onder de leden. Ah boe, Real-trainer Zidane had meneertje toch niet in de basiself opgesteld want Benzema. Afijn, zit je nu natuurlijk te hunkeren naar onze voorspelling zodat je weet wat je in moet vullen op je totoformulier. Eens even denken. Doe maar een kruisje invullen. Echter let wel, de redactie van voetbalhumor.com is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, doordat wij zijn uitgegaan van ons hotseknotsebegonia voetbalverstand.

Laatste alinea
Wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Een bloedblaar kapot knippen met een heggenschaar. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten