vrijdag 14 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinale Champions League tussen Barcelona en Bayern München op teevee vanavond. Place to be Lisabon, in het Estádio da Luz, thuishaven van Benfica om precies te zijn. Balpartij is te zien op voetbalzendertje SBS6 inclusief voor- en nabeschouwingen van de Veronica Inside mannen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en pas laat tegen middernacht kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt.

Bayern München stapt vanavond vol vertrouwen het veld op. Gezien het spel en de resultaten van de Zuid-Duitsers de afgelopen maanden hoeven ze zich niet te verstoppen. Met Robert Lewandowski beschikt Bayern immers over een spits in topvorm. Tegenstander Barcelona, dat al maandenlang geen al te overtuigende indruk maakt, heeft een zekere Messi rondlopen. Een clash van jewelste. Dit. Qua team is Bayern favoriet, echter bij Barca lopen spelers rond die op individuele klasse het verschil kunnen maken. Vanuit Zuid-Duitsland zijn ze al begonnen met moddergooien. Lewandowski zou niet alleen de beste doelpuntenmaker, maar ook de beste speler ter wereld zijn. Keeper Neuer is van wereldklasse terwijl keeper Ter Stegen nog immer onderweg is. Dat soort blablabla. Echter of het slim is? Wij denken van niet want geit Messi raakt er alleen maar meer getriggerd van. Frenkie schijnt er ook zin in te hebben. Bij Barca een coronagevalletje. Wie het is wil men niet prijsgeven, maar Messi is het niet kunnen we je alvast verklappen. Afijn, onze voorspelling? Toch wint Bayern met 2-1.

Laatste alinea alweer. Tijd gaat snel when you are having fun nietwaar? Afijn, wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Confetti in je haar. Want het is feest. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten