woensdag 19 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Halve finale Champions League partij tussen Olympique Lyon en FC Bayern München op teevee vanavond. Plaats van handeling Lissabon, Portugal. Stadion Estádio da Luz om precies te zijn. Potje is te zien op voetbalkanaaltjes SBS6 en Ziggo Sports (aan jou de keuze) inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en rond de klok van elf kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt. Mits de bende wordt beslist in negentig minuten anders gaan we nog even vrolijk verder.

Kan de bliksem drie keer inslaan? Lyon zal geloven dat het kan, ondanks dat Bayern Barcelona compleet vernietigde. Nadat de Zuid-Fransen Juventus en City hebben verslagen, denken ze wellicht dat alles mogelijk is en genieten ze volop van hun status als underdog. Met Memphis (of toch Dembélé?) als enige pion in de spits zal het gaan leunen op hun sterke defensieve opstelling en hun tomeloze inzet. Lyon zal zelfs beter moeten spelen dan ze tot nu toe hebben gedaan in de knock-outrondes om ook maar een flinterdun kansje te hebben om zodoende in de finale te geraken, want Bayern is nu eenmaal Bayern. Op papier lijkt Lyon misschien een mindere tegenstander dan Manchester City, verwacht echter niet dat toernooifavoriet Bayern de Ligue 1-opponent zal onderschatten. Elke ploeg die Juventus en City uitschakelt, verdient immers respect. Aan de andere kant zijn de Beieren op dit moment een niet te stoppen team, zoals hun 8-2 pak slaag tegen Barcelona liet zien. Ze zullen proberen vanaf de eerste minuut Les Gones onder druk te zetten. Wie wordt zondag de tegenstander van PSG? Onze voorspelling? Een simpele overwinning voor Bayern. Geen 8-2, maar iets van 3-0 ofzo.

Laatste alinea alweer. Weten jullie wel hoe laat het is. Want wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Wees ook vandaag lief voor elkaar. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten