woensdag 12 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinale Champions League tussen Atalanta en Paris Saint-Germain op teevee vanavond. Place to be Lisabon, in het Estádio da Luz, thuishaven van Benfica om precies te zijn. Balpartij is te zien op voetbalzendertje SBS6 Ziggo Sport inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en pas laat tegen middernacht kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt.

Kijk naar de loting van PSG. De oliesjeiks uit Qatar zullen hun speelgoedje wel even naar de finale leiden. Eerst de boel koppelen aan Atalanta, vervolgens de winnaar van Leipzig en Atletico tegekomen om zodoende topfavorieten als Manchester City, Barcelona en Bayern München tot aan een eventuele finale te kunnen ontlopen. Godskolere wat hopen wij van de redactie van voetbalhumor.com zo dat vanavond Atalanta die arrogante Parijse galbakken alle hoeken van het veld laten zien. Want alles aan dit PSG stinkt (hoho, Mitchel Bakker is wel oké) en alles aan dit Atalanta is leuk. Het aanvallende voetbal van de Italianen. Waar de Nederlandse waterdragers in dit systeem helden blijken te zijn. Kijk die Hateboer gaan aan die rechterflank, kijk die Gosens tekeer gaan aan de linkerkant, kijk die De Roon stofzuigen op dat middenveld. Onze voorspelling. Wij zetten vol in op een nipte 1-1, Atalanta door na strafschoppen. Kan ons het schelen.

Laatste alinea alweer. Tijd gaat snel when you are having fun nietwaar? Afijn, wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Bier en nootjes geen bezwaar. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten