vrijdag 21 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Finale Europe League tussen Sevilla vs Internazionale op teevee vanavond. Allemaal te zien op voetbalkanaaltje RTL7 inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf acht uur kan er worden ingeschakeld en pas laat tegen middernacht kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt.

Natuurlijk staat Sevilla in de finale van de Europe League. Hoe kan het ook anders. De Spanjaarden hebben zowat een patent op het winnen van de EL-titel. Maar liefst vijf maal wist Sevilla de UEFA-bokaal te winnen. Internazionale scoort ook niet slecht op deze ranking. De Italianen wisten de Europe League drie maal te winnen en staan momenteel gedeeld tweede tezamen met Juventus en Liverpool. Vanavond dus Sevilla vs Internazionale. Sevilla presteerde indrukwekkend tegen AS Roma, toonde geduld en vastberadenheid tegen de Wolves en wist vervolgens Manchester United te verslaan. Of De Jong in de basis start, wij denken van niet want En-Nesyri jeweetzelf. Hoe hoger de lat, hoe hoger Internazionale springt. De verdediging van de Italianen is ijzersterk (lees De Vrij), de teamgeest is goed en met de twee in vorm zijnde frontsoldaten Lukaku en Martínez zal de poeg van trainer Conte moeilijk te verslaan zijn. Achtereenvolgens werden Getafe, Leverkusen en Shakhtar simpel door de blauwzwarte Milanezen weggezet. Onze voorspelling? Wij hopen op een verlenging maar denken toch dat Inter het klusje binnen negentig minuten zal klaren.

Laatste alinea alweer. Weten jullie wel hoe laat het is. Want wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Oh, was ik maar een gijzelaar dan stond altijd mijn eten klaar. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten