dinsdag 18 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Halve finale Champions League partij tussen RB Leipzig en Paris Saint-Germain op teevee vanavond. Plaats van handeling Lissabon, Portugal. Stadion Estádio da Luz om precies te zijn. Potje is te zien op voetbalkanaaltje SBS6 inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en rond de klok van elf kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt. Mits de bende wordt beslist in negentig minuten anders gaan we nog even vrolijk verder.

Welke club is de eerste die zich plaatst voor de finale van de Champions League? Die vraag wordt beantwoord in de eerste halve finale van het ingekorte toernooi. Vanavond Leipzig vs PSG. De 'Leipzig-wolven doen denken aan de Ajax-revolutie en het Oranje van 1974', kopten de kranten daags nadat Atletico door de Oostenrijkers aan de kant werden gezet. Het is Football Manager in het echt wat RB Leipzig laat zien. Van 'niets' naar halve finale CL en dat in slechts elf jaar tijd. PSG kroop door het oog van de naald tegen Atalanta. Na de sensationele ommekeer in blessuretijd wisten de Parijzenaren alsnog in de halve finale te geraken. Een langverwachte eerste Europese titel is nu zo dichtbij dat Parijs er praktisch aan kan ruiken. Bij de Fransen geen Navas onder lat dit keer want au aan de hamstring, echter Di María keert terug na zijn schorsing en wellicht is Mbappé fit genoeg om te starten. Een kraker van een match staat ons te wachten. Onze voorspelling? Helaas voor Leipzig, PSG wint.

Laatste alinea alweer. Weten jullie wel hoe laat het is. Want wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Schat, staat mijn pilsje al klaar? Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten