donderdag 19 juni 2014

19 juni 2014

Om 18:00 mogen de twee winnaars uit poule C het tegen elkaar opnemen. Columbia en Ivoorkust. Winnaar is zo goed als geplaatst voor de knockout fase. Zal de coach van het andere Oranje het durven wagen om Didier Drogba vanaf het begin te laten spelen? Onze voorspelling? Een kleine overwinning voor die swingende cokesnuivers.

Komen we nu bij de kraker van deze donderdag. Uruguay-Engeland. Doet Suarez wel of niet mee? Dat is de grote vraag. Zonder Suarez kunnen we die blauwwitten van Uruguay wel afschrijven zo hebben we kunnen zien tegen Costa Rica. Echt! En wie had dat gedacht? Wij in ieder geval niet. Maar met bijtertje Luis wordt het natuurlijk andere koek. En hoe sterk is Engeland? Verliezen van Italië kan natuurlijk altijd maar als het er echt omgaat, weten die eilandbewonertjes zich dan te revancheren of kunnen The Three Lions na het laatste fluitsignaal alvast dat ticket naar Heatrow Airport London bestellen gaan doen. Je weet het niet. Je weet het verdomme niet. Maar dat het een vette knoepert van een voetbalclash gaat worden dat weten we wel. Een gelijkspelletje. Ja, dat gokken wij. En daar schieten zowel Uruguay als Engeland geen ene reet mee op. Potje is te aanschouwen vanaf 21:00 uur.

Of wij op gaan blijven voor het loserspotje Japan-Griekenland weten we nog niet. Er moet op vrijdag ook nog gewoon gewerkt worden mensen! We zullen zien. Beide landen dienen drie punten te pakken om nog eniszins te mogen dromen van een volgende ronde. Aanvang 0:00 uur. Onze voorspelling: Japan wint.

Tot slot
Tot slot nog een lekker wijf en een heerlijk muziekje voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


3 opmerkingen:

  1. Swingende cokesnuivers? LET OP JE WORDEN ! Meer respect voor Colombia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is HAAT en GEEN humor! Zie wat is geworden met Nicolette van Dam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die foto van Nicolette van Dam vonden wij ook humor. Het is diep triest dat een geweldige meid die zich zo lang voorbeeldig en met veel toewijding heeft ingezet voor Unicef is terugtreden. En over die swingende cokesnuivers. Dus jij geeft eigenlijk aan dat wij de Nederlanders geen 'kaaskoppen' meer mogen noemen? Raar. Ik laat je reacties wel staan, want dat is wel zo eerlijk. Toch een fijne WK gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen