dinsdag 17 juni 2014

17 juni 2014

Jawel. We gaan er vandaag weer voor zitten mensen! Om 18:00 uur komt buurland België in actie tegen Algerije. En die Rode Duivels hebben er zin in hoor. Man man man wat smachten die patatvretertjes weer naar een succesje. En dat kan er zomaar komen! Ja echt! Wisten die Vlamingen, uh Walen, uh... zoek het uit, in 1982 nog tot de halve finale door te dringen, wie weet dat het deze keer met sterballertjes als Hazard, Courtois, Fellaini, Kompany en Witsel wederom voor een verrassing kan zorgen. België-Algarije dus. Onze prognose? Simpele overwinning voor de zuiderburen.

Reuze benieuwd welke scheidsrechter Brazilië nu weer gaat bevoordelen. Natuurlijk, die Brazilianen zijn een klasse apart. Kunnen van iedereen winnen. Spelen topvoetbal als het lekker loopt. Maar mocht het nodig zijn dan helpt de Fifa Mafia het gastland maar wat al te graag. Hebben we gezien tegen Kroatië. Toch? Maarja, laten we het over voetbal hebben. Om 21:00 uur mogen Neymar en Hulk in het 'met twee punten naar voren' systeem hun klasse gaan tonen tegen Mexico. Voorspelling? Een minieme overwinning voor de Gele Kanaries.

En aansluitend is er om middernacht nog het partijtje Rusland-Zuid Korea. Niet echt een potje om voor op te blijven als je morgenochtend weer vroeg je nest uit moet voor die klote baan, maar wie weet wat voor spektakel die hele bende kan opleveren. Denkiedenkie. Een kleine overwinning voor die Russen gokken wij.

Tot slot
Tot slot nog een lekker wijf en een heerlijk muziekje voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten