vrijdag 20 juni 2014

20 juni 2014

Italië en Costa Rica zullen op deze zomerse vrijdag in juni om 18:00 uur het spits afbijten. Beide ploegjes zijn reeds in het bezit van drie punten en hopen na deze tweede pot voetbal een vroege kwalificatie naar de volgende ronde te bewerkstelligen. Voor Italië een logisch iets, voor Costa Rica geldt dit toch wel als een verrassing. Tovenaar, magier, kunstenaar Andrea Pirlo vs wervelwind Joel Campbell. Gaat dat zien, gaat dat zien. Wij gokken een cattanacio-achtige overwinning voor Italië.

De wedstrijd van de dag is natuurlijk Zwitserland-Frankrijk. En ook hier geldt dat beide landen al in het bezit zijn van drie punten. Wisten die horlogebouwers afgelopen zondag nog Ecuador op Duitse wijze te verslaan, rolde Les Blues uiteindelijk 'Calimero' Honduras op. Winnaar van het potje gaat sowieso door naar de volgende ronde. Verliezer waarschijnlijk ook, maar die dient er dan nog een keertje extra de mouwen voor op te stropen. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje.

En dan sluiten we om middernacht af met het Zuid Amerikaanse onderonsje Honduras-Ecuador. De twee ploegjes die het waarschijnlijk niet gaan redden in groep E of men moet in sprookjes willen geloven. Maar zeg nooit nooit. De bal is rond. Stuitert dat leer niet tegen de paal of lat dan kan ie zomaar tegen het netje vallen mits dat leer niet naast het doel wordt geschoten. Maar daar hebben we hedendaags doellijntechnologie voor, nietwaar? Ja. Kan allemaal. Zoek het uit. En scheidsrechter, als je met je busje spuit. Vergeet dan vooral niet te blazen op je toverfluit. Uh, ja. Laten we maar verder gaan. Onze voorspelling: een enerverend op-en-neer gelijkspelletje.

Tot slot
Tot slot nog een lekker wijf en een heerlijk muziekje voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten