zondag 29 juni 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nederland-Mexico voor je nachokanis. Achtste finale om het WK-baliebalie 2014 te Brazilie. Jottem, ga er maar voor zitten weer! Natuurlijk te zien bij onze vrienden van de NOS op Nederland 1 en wel om 18:00 uur. 's Avonds om een uurtje of tien ook nog de balpartij tussen Costa Rica en Griekenland, maar bij winst van Oranje zal ons die pot een rotzorg zijn want wij zijn dan feest aan het vieren. Gokken doe je hierrr. Genoeg geouweneuzeld. Op naar de wedstrijden.

Nederland-Mexico.
Arriba, arriba. Andalé, andalé. Fuck Speedy Gonzales, wij hebben onze eigen Speedy Gonzales. Pats. Nederland-Mexico dus. Gaan we even kort van je zingen doen. Gaat-ie dan. Zing je gezellig mee? Mexico, Mexi-iiiiiiiiiiico. Met je gitaarmuziek. Bracht je de romantiek. Voor jou en mij. En zeg maar dag met je sombrero. Erop en erover. Dat is hetgeen wat onze jongens moeten gaan doen vanavond. Met of zonder verlenging. Met of zonder pingels. Wat kan ons het rotten. Gewoon winnen die pot met oerlelijk poldercatenaccio. Flying Dutchman Robin van Persie is er ook weer bij na zijn gedwongen uitsluiting tegen Chili. Persie-boy is weer helemaal van de complete honderd procentjes uitgerust kunnen we je vertellen doen. En onze Arjen 'miep miep' Robben wordt immers nooit moe. Hihaho. Zet achter deze twee wereldsterren een blok van acht bikkels en het klusje kan geklaard worden. Zo simpel is dat. Dus tel uit je winst. Whoehahaha. Zet je oranje hoedje maar weer op en toeter je maar weer een blaasonsteking. Gaan we met zijn miljoenen weer fijn met samengeknepen billen naar die retespannende Oranje foebelepot tegen de Mexicaan koekeloeren mensen! Jawel! Druk die ballen maar in het netje en ga staan voor Oranje! Met paprika chippies en bier. Veel bier! Onze voorspelling? Een krappe vieze miezerige overwinning voor Hollandia.

Costa Rica-Griekenland

Boe. Lekker belangrijk deze pot. Oranje is hetgeen wat ons bezighoud vandaag! Dusssszzzz. Okees, okees, toch even een voorspelling wagen. Costa Rica wint na strafschoppen. Verder dikke dikke dikke doei!

Tot slot
Tot slot nog vijf kleddertje, kleddertje, kleddertje, kleddertje , kleddertje kletsnatte lekkere wijven en pats, pats, pats, pats en pats vijf oortintelende muziekpareltjes voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Jawel. Gewoon om de stemming er alvast wat in te krijgen. Echter voor mij geen Oranje slingers aan de wand, die hangen toch wel aan iedere straatpaal in Nederland. Vandaar. Mooi. Wazzieweer. Wij gaan foebele koekeloeren doen. En uh.... wie wil haar effe troosten na afloop? HUP HOLLAND!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten