maandag 30 juni 2014

30 juni 2014

Fuck de eerste werkdag van de week. Dat ie verdomme maar snel om mag gaan. Jawel. Want dan kunnen we er om 18:00 en 22:00 uur weer gezellig voor gaan zitten. Met de High Definition knoepert van een tv afgestemd om Nederland 1. Yes! Gaan we eerst koekeloeren doen naar Frankrijk-Nigeria en later op de avond is Duitsland-Algerije aan de beurt. Zin om te gokken? Kan altijd.

Eerst even dit
NAAR DE KWARTFINALE! JAAAAAAHHHHHH. Adios Amigos. De tandjes wat was me dat zweten zeg, tegen die taaie Mexicanen. Uiteindelijk kwam alles toch nog goed. En nu zaterdag die Costa Ricanen pakken. Joehoe! Over tot de orde van de dag.

Frankrijk-Nigeria
Waren de Fransen vooraf aan het toernooi nog outsiders momenteel hebben ze zich laten gelden als één van de favorieten. De nete wat is die Benzema toch heerlijk in vorm. Iedere bal die voor zijn poten verschijnt knalt meneertje doodleuk tegen dat netje aan. En dan die swingende Nigerianen. Gaan ze wellicht voor een stuntje zorgen? Met hun gevaarlijke reactievoetbal en met oud VVV-er Ahmed Musa in de gelederen. Frankrijk-Nigeria mensen. Onze wedstrijd van de dag! Les Blues tegen Les Verte Blanc. Onze voorspelling? Frankrijk wint. Klaar.

Duitsland-Algerije
En dan 's avonds het tweede Europa-Afrika partijtje. Duitsland-Algerije. Onze oosterburen groeien en groeien en groeien in het toernooi, alhoewel het tegen de USA wat minder ging naar onze mening. Maar ja, het blijven mofjes. Laatste minuut. Boem. Knal. Je weet zelf. Dodelijk. En Algerije dan? Die voelen zich nog steeds genaaid door het bedrog van Gijón. Destijds in 1982, tijdens het WK in Spanje, sloten Duitsland en Oostenrijk een pact om zodoende Algerije te elimineren. En dat zijn die Algerijnen na 32 jaar nog niet vergeten! Tja, Algerije. Toch wel een beetje de verrassing van dit toernooi! Maar ja, hoe spijtig het ook mogen zijn, vandaag zal ook dit Afrikaans landje van je pief paf poef wieberen doen uit het WK-festijn. Hoeven we dus verder niet meer van je te voorspellen doen. Nope. Het is wat het is.

Tot slot
Tot slot nog vijf heerlijke, geile, rijpe, lekkere, smulliesmullie meisjes en drie hiep, hiep, hoera muziekpareltjes voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten