donderdag 12 juni 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Maar eerst even dit. Daar sta je dan. Je zag dit moment al zo vaak in je dromen. En daar is 't dan. De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Donderdag 12 juni 2014. Ben je er klaar voor? En meer van dat soort blablabla en onzinteksten die er niet toedoen. Alhoewel? Want jippie ja jeetje... het WK 2014 in het samba sambaballenland Brazilië gaat strakjes dan toch eindelijk van start. Eerst een ellenlange glitteropening met van die heerlijke dansende lekkere meisjes gehuld in groen gele geile korte rokjes die van je door elkaar huppelen gaan doen wat dan uiteindelijk weer de geografie tot mooie dingen moet gaan brengen. Gna. En aansluitend mogen toet toet gastland Brazilië en Kroatië de aftrap doen van het vier weken topvoetbal spektakel evenement dat ons allemaal te wachten staat. Dit alles zal te zien zijn op WK-zender Nederland 1, maar mocht je een stream nodig hebben dan kan dat natuurlijk ook altijd. Evenals gokken op het WK-potje! Snel wat centjes verdienen wie wil dat nou niet?

Het balpartijtje. De gele kanaries zullen zometeen strak staan van de spanning maar als eenmaal door de 'man in black' op die flierefluit is geblazen kan zomaar alle schroom van hun bleke (huh?) bekkies verdwenen zijn. Weten Neymar en zijn kompanen het thuispubliek in extase te brengen door die Kroatische voetbalbende helemaal van je groengeel van die grasmat te spelen of sluipt stiekem dokter bibber zomaar in hun virtuoze voetbalpootjes? Je weet het niet. Je weet het verdomme niet.

Wat we wel weten is dat DIT, DIT, DIT, DIT en DIT vijf heerlijke pretmeisjes en dat de van DEZEM, van DEZEM en de van DEZEM drie oortintelende muziekpareltjes zijn. Waarom deze laatste alinea voor je bij dit stukkie voetbaltekst gepleurd? Wel wij van de voetbalhumor.com willen gewoon dat je al wat pruttel in je onderbuik gaat voelen en dat je de gehele dag met van die vette hyperspanning naar dat zinderende spektakel toe kan leven. Van die dingen. Niks meer en niks minder. Dus. Joehoe, genoeg geouwetetterd. Wij gaan foebele koekeloeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten