woensdag 25 juni 2014

25 juni 2014

Het moment van gisteren was natuurlijk het bijtincident van Luis Suarez. That was 'Another One Bites The Dust'. De derde keer alweer! Tja, wat mot je ermee? Het merendeel van de voetballiefhebbers wil een ban voor de Uruguaanse spits. De FIFA is inmiddels een onderzoek begonnen. We zullen zien wat het worden gaat. Over nu tot de dingen die ons vandaag te wachten staan. Want?

Vanaf 18:00 uur te zien bij onze vrienden van de NOS, de laatste potjes uit groep F. Op Nederland 1 zal daar zijn: Nigeria-Argentinië. De Argentijnen zijn reeds geplaatst maar verliezen willen ze nu ook weer niet. Nee, de Maxima-boys willen maar al te graag door als groepshoofd. Echter. Nigeria heeft voor de zekerheid nog een puntje nodig om zo veilig te zijn van verder ballieballie doen op dit WK. Tja. Mogen wij al een voorspelling doen dan? Is niet moeilijk. Wordt een saai gelijkspelletje. Iedereen blij. Behalve de toeschouwer.

Het andere potje in groep F gaat tussen Bosnië-Herzigovina en Iran. Mocht Iran weten te winnen en die Argentijnen doen hun plicht, ja dan kan het zomaar opeens helemaal anders zijn. Echter daar gaan wij niet van uit. Anders hadden we bij Nigeria-Argentinië wel een tweetje ingevuld. Ja. Want wij van de voetbalhumor.com wijken niet af. Wij staan waarvoor wij staan. Dus. Onze voorspelling voor deze Nederland 2 wedstrijd, die natuurlijk ook om 18:00 uur wordt gespeeld? Potje zal nipt door de Iranezen gewonnen worden. Maar helaas pindakaas voor Iran. Het zal niet genoeg zijn! Trouwens. Even dit meedelen. Want! Wint Iran met 1-0 en verliest Nigeria met dezelfde cijfers, dan staan beide ploegen exact gelijk. Gaan we loten. Is me dat wat! Met warme en koude balletjes enzo. En tieten. Natuurlijk tieten. En meer van die onzin dingen.

En dan is het na alle analyses en voorbeschouwingen van zowel VI Oranje als Studio Brasil opeens tikke takke 22:00 uur geworden en mogen Ecuador en het grote Frankrijk het tegen elkaar gaan opnemen. Pats. Potje zal te bewonderen zijn op Nederland 1. Moet haast wel. Het is tenminste wel onze wedstrijd van de dag. Dat je dat dus even weet. Ecuador moet winnen om niet afhankelijk van het resultaat van Zwitserland-Honduras te zijn. Maar of die stokbroodvreters dat toestaan geloven wij niet zo. Een puntje kunnen ze misschien nog wel krijgen van die Fransozen, die waarschijnlijk met een veredeld B-elftal komen aanzetten, maar dat is het dan wel. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje. Zijn die Fransen eerste in de groep en wie nummer twee wordt zal Les Blues verder aan hun reet roesten.

Maar dan die andere pot uit groep E. Ook om 22:00 uur. Zwitserland-Honduras. Te zien op Nederland 3. Zwitserland moet winnen en dan nog is het afhankelijk van het resultaat bij Ecuador-Frankrijk. Dat wordt schakelen mensen, houdt de afstandsbediening in je klauwtjes. Zwitserland gaat winnen naar onze mening. En dan is het kukelekuuk toedeladokie met Ecuador. Want je dacht toch niet dat Ecuador van favoriet Frankrijk gaat winnen hè? Kom op zeg. Heb je verstand van voetbal of hoe zit dat?

Tot slot
Tot slot nog een lekker wijf en een heerlijk muziekje voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten