maandag 16 juni 2014

16 juni 2014

En de topper van vandaag is natuurlijk Duitsland-Portugal. De tandjes wat een pot moet dat gaan worden. Finale waardig. De mofjes zullen het echter zonder gigant Marco Reus moeten doen en het is nog maar de vraag of Ronaldo op tijd fit is voor de knallende kraker clash. Een tranen met tuitende snikjankende Pietje Ronaldo verliet afgelopen week nog vroegtijdig het Portugeze trainingscomplex met een hoeveelheid ijs op zijn knie. Tja, het is te hopen voor het mannetje dat alles nog op tijd is goed gekomen. Uhm, gaan we nu een voorspelling wagen. Lastig. Toch maar een drietje. Maar. Echter. Desalnietemin. Mocht het Portugeze wonderknulletje verstek laten gaan dan gaan we toch voor die moffen. Potje begint om 18:00 uur. Dus ga op tijd van je werk of school pleitte om niets te missen!

En dan staat ons om 21:00 uur een andere knalpartij te wachten. Wat te denken van Iran-Nigeria. Tja, de echte voetballiefhebber kijkt ook dit wereldpotje van formaat en ieder ander normaal denkend mens last een plaspauze van 90 minuten in. Voorspelling: een lichte overwinning voor de Zuid Afrikanen.

Wat hebben we nog meer? Eens kijken. Om klokslag middernacht. Pff, Ghana-USA. De touwtyfus, weer zo'n gigantengame om voor op te blijven. Een nachtbraker mensen! De bonkige Ghanezen die in de voorbereiding nog kansloos met 1-0 van ons Oranje verloren tegen de Yankees uit de 'You Naait Ze Steeds' die nog immer denken dat je football met je handen dient te spelen. Helemaal van die lijpe lotje die hamburgervreters. Doe maar een drietje qua voorspelling.

Tot slot
Tot slot nog een lekker wijf en een heerlijk muziekje voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten