dinsdag 15 juni 2021

Di 15 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Op het programma vandaag twee wedstrijdjes uit de groepsfase. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

18:00 uur: Hongarije vs Portugal (F)
Ook al spelen de Hongaren thuis in hoofdstad Boedapest, favoriet Portugal zal goulash van ze maken. De Hongaren worden het lachertje van dit toernooi. Make my words. Zaak is om zoveel mogelijk doelpunten te scoren tegen de Hongaren want in de poule des doods zou doelgemiddelde weleens van groot belang kunnen zijn. Let bij de Hongaren op verdediger Willi Orban (RB Leipzig) en bij de Portugezen op wie anders dan Ronaldo middenvelder Bruno Fernandes (Manchester United). Onze voorspelling? Telraam bij de hand, een ruime overwinning voor de Portugezen.

21:00 uur: Frankrijk vs Duitsland (F)
Een klassieker. Deze pot. Zou zomaar kunnen dat op zondag 11 juli 2021 beide ploegen elkaar wederom treffen. Kijkende naar de selecties van beide landen moet je constateren dat dit op papier de twee beste teams zijn. Kijk vooral goed naar de bankzitters. Menig land zou er een moord voor doen om een reserve van deze twee teams in hun basiself op te stellen. De dood of de gladiolen. Een kraker in de poule des doods. Je hebt misschien wel eens van hem gehoord. Hij is best goed. Wie? De Fransman Kylian Mbappe (PSG). En wat te denken van zijn Duitse opponent Kai Havertz? In de gaten houden deze twee balvirtuozen. Normaal gesproken zouden we zeggen topfavoriet Frankrijk wint van favoriet Duitsland. Niettemin de balpartij wordt gespeeld in M√ľnchen. Dus. Onze voorspelling? Een spannend gelijkspelletje. X, Frankrijk dus.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Vandaar zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtige ladies hoe leuk is dat en zie hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekpareltjes hoezee hoezee. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten