vrijdag 18 juni 2021

Vr 18 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Op het programma vandaag drie wedstrijdjes uit de groepsfase. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

15:00 uur: Zweden vs Slowakije (E)
Zweden en Slowakije de verrassingen van de eerste ronde als je het ons vraagt. De IKEA-boeren hielden knap de Spanjaarden in toom, de Slowaken speelden de Poolse stukadoors van hot naar her. Ook al heerste Spanje, het kreeg Zweden niet op de knieën. En natuurlijk speelden de Slowaken tegen tien Polen. Maar toch. Vanavond in St. Petersburg (Rusland) zullen beide landen elkaar treffen. Winnaar weet zicht geplaatst voor de volgende ronde, Slowaken zijn wellicht met een puntje al tevreden. Onze voorspelling? Die Slowaken hebben ons zodanig verrast, kom we gaan voor een gelijkspelletje. X, Zweden dus.

18:00 uur: Kroatië vs Tsjechië (D)
Kroaten hebben een leuk ploegje, Engeland was helaas in de eerste wedstrijd een maatje te groot. De Tsjechen hebben een leuk ploegje, wonnen eenvoudig van de Schotten. Dit potje zal er om gaan. Vicewereldkampioen Kroatië zal initiatief moeten nemen. Punten pakken is het devies. Tsjechië zal er alles aan doen om de Kroatische bestorming te doen beslechten. Er wordt gespeeld in Glasgow (Schotland). Onze voorspelling? Kroatië wint. X, gelijkspel dus.

21:00 uur: Engeland vs Schotland (D)
Deze wedstrijd. Vette Braveheart 2.0 dit mensen. Tuurlijk zijn die Engelsen kwalitatief beter dan die doedelzakken, maar ja het sentiment. Reken maar dat die Schotten de mouwen zullen opstropen. Een verrassing is zomaar in de maak. Beide teams hanteren de tactiek 'bal naar voren en we zien het verder wel.' Omdat de Schotten hun eerste wedstrijd verloren van de Tsjechen moeten ze winnen anders spelen ze de laatste wedstrijd voor de kat zijn kutje. Bij winst of gelijkspel zijn de Engelsen geplaatst voor de volgende ronde. Partij wordt gespeeld op Wembley. Onze voorspelling? Engeland wint nipt. X, gelijkspel dus.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Weet jij wat er komen gaat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie heerlijke dames en zie hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekpareltjes. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten