zaterdag 12 juni 2021

Za 12 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Op het programma vandaag drie wedstrijdjes uit de groepsfase. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

15:00 uur: Wales vs Zwitserland (A)
Wedstrijd zal worden gespeeld in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe. De verwachting is dat er weinig supporters uit Wales en Zwitserland op de tribune zullen zitten. De Covid-19 kleurcode van Azerbeidzjan is namelijk gedeeltelijk rood, gedeeltelijk oranje. Ach ja, het zei zo. Mocht Wales zich weten te plaatsen voor de volgende ronde zal dat een prestatie van formaat zijn. Moet er wel even afgerekend worden met Zwitserland. Echter die Milka-boys zijn een niet te onderschatten ploegje. Staan al jaren steevast hoog genoteerd op de FIFA-ranglijst. Bij Wales kunnen we gaan genieten van Gareth Bale (was uitgeleend aan Tottenham Hotspur, straks nog een seizoen te bewonderen bij Real Madrid) en hou bij de Zwitsers linksbuiten Steven Zuber (1899 Hoffenheim) in de smiezen. Onze voorspelling? Wij denken dat de Zwitsers zullen winnen. X, gelijk dus.

18:00 uur: Denemarken vs Finland (B)
Een Scandinavisch onderonsje dat gespeeld wordt in Kopenhagen. Een burenruzie. De legopoppen zijn favoriet ten opzichte van de Vikingen. Denemarken heeft een leuk ploegje met spelers die spelen bij topploegen over heel Europa, Finland doet eigenlijk mee voor spek en bonen zo eerlijk moet je zijn. Spelers om op te letten zijn bij de Denen spelbepaler Christian Eriksen (Internazionale) en Finlands hoop in donkere dagen is aanvaller Teemu Pukki (Norwich City). Onze voorspelling? Wij denken een simpele overwinning voor Denemarken. X, Finland dus. Lekker belangrijk.

21:00 uur: België vs Rusland (B)
Onze geliefde zuiderburen tegen de boevennatie van Poetin. Hoe goed zijn de Rode Duivels? Zijn ze beter dan twee jaar geleden toen ze smaakmaker waren van WK 2018 of is het fijne er inmiddels vanaf? De Belgen moeten het de eerste pot zonder sterspeler Kevin De Bruyne doen? Hoe dan ook komen ze met een topploeg op de proppen. Ze zijn zeker een kanshebber voor de titel. Op papier speelt België thuis echter dat is allemaal schijn daar er in de Russische stad Sint-Petersburg wordt gespeeld. Poetin lacht in zijn gebalde vuistje. Alleen maar Russen op de tribune. Let op middenvelders Youri Tielemans (Leicester City) voor de Belgen en voor de Russen Aleksandr Golovin (AS Monaco). Onze voorspelling? Wij denken toch aan een moeizame overwinning voor België.

Laatste alinea
Wat is een toppert alertje zonder laatste alinea? Helemaal niets. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtige dames die van je scherm af zullen spatten en voor drie heerlijke muziekpareltjes moet je weer DAARRR, DAARRR en DAARRR zijn. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten