zaterdag 19 juni 2021

Za 19 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Op het programma vandaag drie wedstrijdjes uit de groepsfase. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

15:00 uur: Hongarije vs Frankrijk (F)
Hongarije is lachertje uit groep F. Zoveel is zeker. En toch speelden ze prima tegen de Portugezen, maar ja. Krijgen ze vandaag ook nog topfavoriet Frankrijk op bezoek. In het Ferenc Puskásstadion te Boedapest, te Hongarije. Is toch thuisvoordeel zou je zeggen. Kan allemaal zijn dat maken Mbappé, Benzema, Kanté, Griezmann en Pogba helemaal geen reet uit. En dan staat ook de Franse verdediging nog als een blok. Geen doorkomen aan zo zagen we tegen Duitsland. Alle ballen op Mbappé. Doelpuntenfestijn. Onze voorspelling? Wij denken Frankrijk (ghe ghe ghe). X, gelijkspel dus.

18:00 uur: Portugal vs Duitsland (F)
Dit kan een interessant potje worden. De Portugezen die hun eerste wedstrijd ruim wonnen van Hongarije (met slecht voetbal dat moet er bij worden vermeld) zullen loeren op een puntje. De Duitsers zullen het spel moeten maken nadat ze zich in de eerste wedstrijd lieten ringeloren door de Fransen. Echter schrijf die mofjes nooit af. Duitsland speelt thuis (München), Portugal uit. Kunnen ze op papier zetten wat ze willen. Of we Ronaldo wederom zien schitteren, wij betwijfelen het. Dit wordt een aangename game voorspellen wij. Wat we nog meer voorspellen? Nou, dat die Duitsers gewoon gaan winnen.

21:00 uur: Spanje vs Polen (E)
Polen viel vies tegen. Het eerste potje. Kun je Lewandowski in je ploeg hebben maar wat heb je daaraan als de rest niet blijkt te kunnen voetballen. En nu mogen ze het vanavond tegen Spanje opnemen. Veel succes. In Spanje, in Sevilla. Heerlijk zonnetje aan de hemel de toeschouwers zullen worden verwend. Tiki-taka zeggen we dahag tegen die stukadoors. Tenminste moeten die paellavreters wel iets beter hun best doen als dat ze afgelopen maandag tegen Zweden lieten zien. Toen kwamen die fletse Spanjaarden goed weg. Onze voorspelling? Natuurlijk wint Spanje dit potje gemakkelijk. X, gelijkspel dus.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Zie om die reden HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende dames hoe mooi zo mooi en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijn in het oorliggende muziekpareltjes die je trommelvliezen zullen laten tintelen. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten