vrijdag 11 juni 2021

Vr 11 jun 2021

Toppert alert! Toppert alert! Het gaat beginnen mensen. EURO 20201. Eindelijk. Een jaar later dan gepland. Jeweetzelf.

In elf verschillende Europese steden zal er worden gevoetbald, waaronder in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het Nederlands Elftal heeft zich sinds 2014 weer geplaatst voor een groot voetbalevenement. Oranje kwalificeerde zich niet voor zowel het EK 2016 als het WK 2018 en gaat nu als underdog de strijd aan om het EK te winnen. Topfavoriet voor de titel is Frankrijk. Die kunnen twee volwaardige teams opstellen, zodanig dat ze de finale tegen elkaar zouden kunnen voetballen. Onder de favorieten vinden we in willekeurige volgorde België, Duitsland, Engeland en Spanje. Naast Nederland (proest) vinden we bij de underdogs ook Italië en Portugal.

21:00 uur: Turkije-Italië (A)
Gaan we eerst om 20:00 uur genieten van het show en het retteketet ballet. De bende moet natuurlijk wel eerst officieel geopend worden. Nadat de feestbende officieel is geopend, beginnen we het toernooitje met een potje uit poule A te weten Turkije tegen Italie. Op papier spelen de Italianen uit, in praktijk wordt er gewoon in Rome gespeeld. De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan en de Italiaanse premier Mario Draghi schijnen elkaar niet zo te liggen. Benieuwd hoe de spelers op het veld met elkaar om zullen gaan. Aan onze ref Danny Makkelie om de boel in goede banen te leiden. Bij de Turken dient er gelet te worden op veteraan Burak Yilmaz (Lille OSC), bij de Italianen springt keeper Gianluigi Donnarumma (AC Milan) in het oog. Tijd nu voor een voorspelling. Wij verwachten na de wedstrijd geen toeterende Turken. Wij denken dat Italië wint.

Laatste alinea
De vaste bezoeker van het prachtblogje voetbalhumor.com weet nu wat er komen gaat. Namelijk drie lekkere dames zie HIERRR, HIERRR en HIERRR en drie heerlijke muziekpareltjes zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten