donderdag 17 juni 2021

Do 17 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Op het programma vandaag drie wedstrijdjes uit de groepsfase. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

15:00 uur: Oekraïne vs Noord-Macedonie (C)
Beide teams moeten. Het is erop of eronder. In het Roemeense Boekarest. Oekraïne had potverdrie bijna Oranje verrast. Noord-Macedonië gaat 'm vandaag krijgen voorspellen wij. Het team van Sjevtsjenko is gewoonweg beter. Onze voorspelling? Hebben we al gegeven.

18:00 uur: Denemarken vs Belgie (B)
De Denen zonder Christian Eriksen. Tja. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met de oud-Ajacied. Na het verlies van Denemarken tegen de Finnen lijkt het toernooi voorbij voor de legopoppen. Of ze moeten vandaag weten te stunten tegen België. Maar ja, België. Favoriet voor de titel. Onze zuiderburen met beest Lukaku in de spits. Wisten afgelopen zaterdag in Rusland, datzelfde Rusland helemaal koekoekscheel te voetballen. Het schijnt dat Poetin nog heeft geprobeerd de scheidsrechter in de rust op te pakken om erger te voorkomen. Wij vrezen het ergste voor de Denen. Onze voorspelling? Ook al wordt er in Kopenhagen gespeeld, wij denken een simpele overwinning voor de Belgen.

21:00 uur: Nederland vs Oostenrijk (C)
Graag niet zo'n bloedstollende pot als afgelopen zondag tegen Oekraïne. De tering. Wij van de voetbalhumor.com zijn het nog immer niet eens met het 5-3-2 systeem. Oké, stier Dumfries was goed tegen Oekraïne, maar had bijvoorbeeld Berghuis op die plek gestaan was die bal meerdere malen panklaar op iemands pantoffel terechtgekomen. Denken wij echt. Dumfries heeft geen voorzet in zijn poten, die schiet gewoon blind die bal ergens heen. Geldt ook voor Van Aanholt en Wijndal. Plus ze kunnen geen mannetje passeren. Kijk, speel je 5-3-2 met wingbacks dan wel graag met wingbacks voetballen die een voorzet in huis hebben anders gewoon 4-3-3 ballen graag. Vandaag tegen die Alpenkreuzers uit Oostenrijk wordt waarschijnlijk dezelfde opstelling als tegen Oekraïne gehanteerd. De Ligt voor Timber en dat is het dan. Tja, het is wat het is. Doe eens een keer gek Frank en laat Malen minstens vijftien minuten meeballen in plaats van Weghorst. Woutje kan leuk sleuren hoor, maar hij heeft moeite met het niveau. En gewoon om eens te kijken hoe het koppeltje Memphis/Malen het voorin houdt. Gelukkig kan Oostenrijk er weinig van. 3-1 winnen van Noord-Macedonië, wie kan dat niet? Van die nep-Duitsers hoef je heus niet bang te zijn. Slok op een borrel is dat engnek Arnautović niet meedoet. Afijn, deze pot winnen en je hebt een goede kans dat je eerste in de poule wordt. De Johan Cruijff Arena is de plaats waar het allemaal gebeuren gaat. Onze voorspelling? Oranje wint. Ruim, nipt, zenuwslopend, saai, het kan allemaal. Maar winnen zullen we verdomme.

Laatste alinea
Wat is een toppert alertje zonder laatste alinea? Helemaal niets. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtige dames die van je scherm af zullen spatten en voor drie heerlijke muziekpareltjes moet je weer DAARRR, DAARRR en DAARRR zijn. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten