zondag 6 juni 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk uitzwaaiwedstrijdje tussen Nederland en Georgië ter voorbereiding van EURO 20201. Plaats van handeling: De Grolsch Veste. Te begluren op voetbalzender NPO1. Om 18:00 uur wordt er afgetrapt, vanaf 17:25 uur kun je al al inschakelen voor een voorbeschouwing.

Afgelopen woensdag tegen de Schotten was zwaar ruk. Met je 5-3-2 systeem. Echter terugvallen naar het Hollandse 4-3-3 systeem kan niet want Knuppeltje de Boer heeft spelers voor 5-3-2 geselecteerd. Echter Wijndal snapt niets van 5-3-2, Dumfries en 5-3-2 die combinatie gaat niet echt lekker samen en De Ligt is in het 5-3-2 systeem ook niet meer die wereldverdediger van weleer want bij Juve speelt hij altijd in een 4-3-3 formatie. Voorin komen Memphis en zijn kompaan in de spits (wie dat ook moge zijn) niet aan voetballen toe want Wijnaldum weet de twee spitsen middels het 5-3-2 systeem niet meer te bereiken. Kortom, het is voor deze Oranje ploeg gewoon een klote systeem dat 5-3-2. Wellicht dat het 5-3-2 systeem functioneert tegen landen die op papier sterker zijn dan Oranje. Tegen landen als België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal zou het 5-3-2 systeem uitkomst kunnen bieden omdat je tegen deze landen continue naar achteren wordt gedrukt. Echter dit soort landen tref je pas na de groepsfase en als alles een beetje gunstig verloopt pas in de halve finale. Tegen andere landen moet je gewoon je eigen 4-3-3 spelletje spelen. Of ze nou gelijkwaardig zijn (Denemarken, Kroatië, Oekraïne, Polen, Rusland, Turkije, Wales, Zweden, Zwitserland) of op papier minder zijn (Finland, Noord-Macedonië, Oostenrijk, Schotland, Slowakije, Tsjechië). Echter Knuppeltje de Boer blijkt toch verder te gaan experimenteren met zijn 5-3-2 systeem (zucht, dahag EK) en daarom adviseren wij van de Voetbalhumor.com, om de boel enigszins nog een beetje te redden, naast Memphis een tweede bewegende spits in de aanval neer te zetten. Dus geen Weghorst, geen Luuk de Jong, maar Gakpo, Malen, Promes of Berghuis. Bovendien tegen zwakke (en gelijkwaardige) landen op het middenveld graag muurligger Klaassen in plaats van De Roon. De Roon is een balafpakker en tegen zwakke (en gelijkwaardige) landen hoef je die bal niet af te pakken want die bal heb je verdomme al voor negentig procent in bezit. Heus, het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, de functie bondscoach. Vanavond gaan WE oefenen tegen Georgië. Die kunnen er sowieso geen kut van. Welk systeem je ook speelt. Gewoon oprollen die nep-Aziaten.

Zijn we aangekomen bij de laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames voor het nodige plezier en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekstukjes om alvast in de stemming te komen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten