zaterdag 26 juni 2021

Za 26 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! De mannen zijn van de jongens gescheiden. Vanaf vandaag geen berekenend voetbal meer, vanaf vandaag alleen nog knock-out ja of nee. Op het programma vanavond twee wedstrijdjes uit de achtste finale. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

18:00 uur: Wales vs Denemarken (38)
Geen fans uit Wales in de Johan Cruyff Arena vanavond. Wales staat immers niet op de lijst met veilige landen. Dat staat Denemarken wel. Grote kans dat de Arena goed gevuld zal zijn met het roodwitte dynamite. Beide landen eindigden als tweede in hun groep. Wales moest afrekenen met Zwitserland, Turkije en Italië, de Denen met Finland, België en Rusland. Het mag toch wel een verrassing heten dat Wales zich heeft weten te plaatsen voor de knock-out fase. Menig voetbalkenner had ze vooraf lager ingeschat bij het invullen van het voetbalpooltje. De Denen waren aanvankelijk een zekerheidje, echter alle hoop en glorie leek voorbij nadat Christian Eriksen in de openingswedstrijd tegen Finland op het veld een hartstilstand had gekregen. Winnaar mag aantreden in de kwartfinale tegen de winnaar van Oranje vs Tsjechië. Het is alles of niets. Gareth Bale vs Simon Kjær. Onze voorspelling? Denen gaan door.

21:00 uur: Italië vs Oostenrijk (37)
Dat Italië als groepswinnaar zou eindigen zal niemand hebben verbaasd. De Azzurri speelt mooi attractief resultaat voetbal en wordt gezien als een van de favorieten voor het winnen van de titel. De verdediging staat come una casa. Al tien wedstrijden hebben ze geen doelpunt tegen gekregen. De laatste die het lukte om het Italiaanse netje te laten bollen was op 14 oktober 2020 Donny van der Beek toen Oranje in de Nation League gelijk tegen ze wist te spelen. Tegenstander Oostenrijk heeft iets gepresteerd dat het land nog niet eerder heeft gedaan. Geschiedenis is geschreven door het behalen van de achtste finale. Nu kijken wat er nog meer mogelijk is. Wij van voetbalhumor.com denken niet veel want naar onze mening zijn de Italianen gewoon een maatje te groot met de beste wingback ter wereld Leonardo Spinazzola in hun gelederen. Enfant terrible Marko Arnautović keert bij de Oostenrijkers terug van een schorsing. Gaat dat zien, gaat dat zien. Op Wembley (Engeland) zal er worden afgetrapt. Onze voorspelling? Italië gaat door.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Weet jij wat er te gebeuren staat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie schitterende vrouwwezens allemachtig zijn ze niet prachtig en zie hoor DAARRR, DAARR, en DAARR drie fonkelende muziekstukje die je oorschelpjes zullen doen wijd openzetten. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten