maandag 14 juni 2021

Ma 14 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Op het programma vandaag drie wedstrijdjes uit de groepsfase. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

15:00 uur: Schotland vs Tsjechie (D)
Een typische teletekst wedstrijd. Dit. De Schotten kunnen er weinig van, de Tsjechen kunnen er niet veel van. Strijd om plekkie drie in groep D. Meer is het niet. Schotten hebben thuisvoordeel want er wordt gespeeld op Hampden Park. Glasgow jeweetzelf. Eventueel de Schotse middenvelder Scott McTominay (Manchester United) in de gaten houden, evenzo geldt dat voor de Tsjechische middenvelder Tomas Soucek (West Ham United). Onze voorspelling? Een saai gelijkspelletje. X, Tsjechie dus.

18:00 uur: Polen vs Slowakije (E)
Ook niet echt een wedstrijd om voor thuis te blijven. Maar er moet wel gewonnen worden anders is het het nu al gedaan. In Dublin strijden beide teams voor een plaats in de volgende ronde. Spits Robert Lewandowski (Bayern Munchen) is de grote man bij de Polen, bij de Slowaken is dat aanvoerder Marek Hamšík (Napoli). Onze voorspelling? Polen wint. X, Slowakije dus.

21:00 uur: Spanje vs Zweden (E)
In Sevilla zal favoriet Spanje gehakt maken van Zweden. Potdomme, geven we nu al onze voorspelling weg. Zweden zal met Polen moeten strijden om plek twee, eventueel doorgaan als beste drie. Gaan we tiki-taka voetbal zien vanavond? Zou zomaar kunnen. Spanjaarden verkeren namelijk in puike vorm. Ouwe lul Sergio Ramos is bij de Spanjaarden niet geselecteerd, bij Zweden hebben ze ouwe lul Zlatan thuis gelaten want au aan de knie. Spelers die er uitschieten zijn bij de Spanjaarden Rodrigo Hernández (Manchester City), bij Zweden let goed op Emil Forsberg (RB Leipzig) die Ibra moet doen vergeten. Onze voorspelling? Hebben we al gegeven. X, gelijkspel dus.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Zie om die reden HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vrolijke dames die er ook van genieten en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prettige muziekpareltjes die je trommelvliezen zullen laten tintelen. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten