woensdag 2 juni 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk wedstrijdje tussen Nederland en Schotland ter voorbereiding van EURO 20201. Plaats van handeling: Estádio Algarve te Portugal. Te begluren op voetbalzender NPO3. Om 20:45 uur wordt er aftrapt, vanaf 20:15 uur kun je al inschakelen voor een voorbeschouwing.

Wie staat in de basis, wie zit op het bankje, welk systeem wordt gespeeld? Het zit allemaal in het koppie van Frankie de Boer. Vanavond gaan we zien hoe hij EURO 20201 gaat aanpakken wanneer er wordt geoefend tegen Schotland. Aan de geselecteerden te zien wordt gekozen voor het systeem 1-5-3-2 dat gaarne de wedstrijd zich zal wijzigen in 1-3-5-2 wanneer WE beter zijn dan ONZE tegenstander. Als het aan de redactie van Voetbalhumor.com ligt ziet het basisteam er als volgt uit. Op doel Stekelenburg (is in vorm, betere meevoetballer dan Krul, Cillessen heeft corona en dat Bizot erbij zit moet Bizot weten). Achterhoede van rechts naar links: Dumfries (tegen zwakke tegenstanders kun je eventueel ook Promes hier neerzetten), De Vrij (want beste verdediger in de serie A), De Ligt (want na De Vrij beste verdediger in de serie A), Aké (hoewel geen wedstrijdritme, maar ja Blind is nog niet honderd procent hersteld) en aan de linkerkant Wijndal (de nieuwe Marcelo). Op het middenveld positioneren we Frenkie (voor het strooien van aangename steekpasses), Klaassen (als de tegenstander op papier sterker is dan stellen we De Roon op) en achter de spitsen de verse Barcelonees Wijnaldum. Voor de twee spitsen kiezen wij Memphis (houdt de verdediging van de tegenstander lekker bezig) en als wij het voor het zeggen hebben dan speelt bij ons Gakpo (want heerlijk speels, want heerlijk onbevangen, want verkeert in topvorm, echter De Boer kennende zal-ie wel voor de balvaste spits Luuk de Jong kiezen, kies dan verdomme voor Woutje Weghorst). Maar wie zijn wij? Wij zijn Voetbalhumor.com. Frankie beslist. Don't blame us. Afijn, zaak is om straks eerste te worden in poule C. Ben je gewoon aan je stand verplicht. Speel je in de achtste finale tegen de beste nummer drie uit poule D, E of F. 33% kans dat de beste nummer drie uit poule F komt (Frankrijk, Duitsland of Portugal). Mocht dat zo zijn hebben we twee leuke weken gehad, echter is het daarna afgelopen voor Oranje. Spelen we tegen een andere beste nummer drie (poule D of E) kunnen we doordringen tot de halve finale want in de achtste- en kwartfinale wachten dan landen die op papier kwalitatief een stuk minder zijn dan Nederland. Tenminste als alles zodanig verloopt dat er geen opmerkelijke uitslagen (lees verrassingen) plaatsvinden. Opmerkelijke uitslagen zullen er desalniettemin altijd zijn, hopen dat Oranje daar weinig hinder van heeft. Vanavond oefenen tegen de Schotten. Die kunnen er geen reet van. Gewoon rustig aan. Niets forceren. Wennen aan het systeem. Wennen aan elkaar. Op naar een mooi EK.

Zijn we aangekomen bij de laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames voor het nodige plezier en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekstukjes om alvast in de stemming te komen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten