zondag 20 juni 2021

Zo 20 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Op het programma vandaag twee wedstrijdjes uit de groepsfase. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzenders NPO1 en NPO2.

18:00 uur: Italië vs Wales (A) - NPO1
De laatste groepswedstrijden staan op het punt van beginnen. Wordt deze pot een salonremise? Komt Italië met een B-elftal aanzetten want ze zijn toch al geplaatst? Wordt er nog ergens om gestreden of gaan we straks naar een veredelde vriendschappelijk kutpot kijken? Bij een gelijkspel worden de Italianen namelijk met zeven punten eerste in poule A en Wales met vijf punten tweede. En dan zoeken Zwitserland en Turkije het maar verder lekker uit. Of zullen de Italianen gewoon doen waar ze goed in zijn dit toernooi? Mooi aanvallend attractief resultaat voetbal spelen. Tja, dan kan Wales het wel schudden. Echter de eilandbewoners zijn toch al geplaatst joh. Mocht Italië winnen (en Wales dus verliezen duhuh) gaan de Welshmen sowieso met vier punten verder als beste derde. Speculaties. Wat heb je eraan? Niet veel. We gaan het zien. In Rome zal er worden afgetrapt. Onze voorspelling? Toch wint Italië.

18:00 uur: Zwitserland vs Turkije (A) - NPO2
Gelijktijdig aan de Italië vs Wales wedstrijd zal er worden afgetrapt in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe door de Zwitsers en de Turken. De Zwitsers staat slechts één ding te doen. Winnen van Turkije en vervolgens als beste derde door naar de volgende ronde. En wie weet wellicht meer, mocht Wales verliezen van Italië. De Turken stellen enorm teleur dit EK. Niets geen getütür door de straten deze EURO-editie. Turken moeten winnen om vervolgens te hopen dat ze dan eventueel als beste derde door kunnen gaan. Echter de Turken hebben dit toernooi nog niet eenmaal het netje weten te vinden. Wij zien niet gebeuren dat Turkije dit potje gaat winnen. Bij een gelijkspel vliegen beide landen eruit. Wat weer gunstig is voor Nederland want dan treft Oranje in de achtste finale in ieder geval niet een topfavoriet uit groep F. Wij noemen een Portugal, een Duitsland of een Frankrijk. Afijn, onze voorspelling voor deze partij? Helaas, Zwitserland wint dit nipt.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Zie om die reden HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende dames hoe mooi zo mooi en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijn in het oorliggende muziekpareltjes die je trommelvliezen zullen laten tintelen. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten